top of page

HISTÒRIA

L'any 2007 neix l'associació Disprat-Lleure. El seu obejctiu és omplir el buit present en el món del lleure adreçat a nens i joves amb discapacitat. 

Pares i mares membres de l'AMPA de l'escola d'Educació Especial Can Rigol, del Prat de Llobregat, van decidir que era inacceptable que els seus fills no poguessin disposar d'un espai on poder gaudir del seu temps de lleure o d'oci. Les persones amb diversitat funcional es mereixen un lloc adaptat a les seves necessitats i demandes on dur a terme activitats extraescolars, divertir-se, marxar de colònies...

Per això, aquests pares van sembrar una llavor que porta més de 10 anys donant fruit. Disprat s'ha convertit en la segona casa de molts dels seus usuaris. Permet que nens i joves gaudeixin durant tot l'any d'activitats lúdiques i educatives, a més de proporcionar un descans a les famílies. 

Fotografia de les primeres sortides de cap de setmana, 2011.  

219053_158900244174986_7030592_o_edited.
IMG_4412.jpg

OBJECTIUS

Disprat busca impulsar el creixement personal dels seus usuaris i treballadors. Vol potenciar les habilitats socials, manuals i psicomotrius. A més de crear un espai segur on els infants i els joves se sentin inclosos i importants. Per això, intentem educar des del respecte als altres i al món, eina clau per la convivència en grup.

Concretant una mica més, Disprat treballa per:

1.

Estimular la creativitat per tal de desenvolupar la imaginació i la capacitat d’aprenentatge propi.

2.

Donar eines i acompanyament per a la gestió de les emocions durant els moments d'oci.

3.

Educar en el respecte i assumir actituds de solidaritat.

4.

Organitzar activitats cooperatives per fomentar el treball en equip. 

5.

Proporcionar l'ajuda necessària per potenciar les habilitats individuals de cada usuari.

QUI SOM?

Vols saber més sobre nosaltres?

 

Junta Directiva

Equip de monitors

bottom of page